Skip to main content

REACTIES


Roel en Annelies Lok, ontwerp, begeleiding & uitvoering verbouwing woonboerderij

Eind 2021 kregen wij de kans om de woonboerderij van de oma van Annelies te kopen. Wonen op zo'n plek was waar we altijd van gedroomd hadden! Na 40 jaar was de woning echter wel gedateerd. Vol frisse moed gingen we aan de slag, maar al snel liepen we vast. Er moest teveel gebeuren en de woning was te groot. Via via kwamen we met Wobke in contact. Zonder enige twijfel durven we te zeggen dat het eindresultaat zonder Wobke haar hulp nog niet misschien in de buurt zou komen van wat het nu geworden is! Dankzij Wobke hebben we de woning behoorlijk anders ingedeeld dan dat het was. De slaapkamer en badkamer werden samengevoegd, de bijkeuken verhuisde naar de andere kant van de woning en de muren tussen de keuken en woonkamer gingen eruit waardoor het huis nog ruimer voelt dan dat het al was.
Het ontwerp van de badkamer, de keuken en de woonkamer is echt prachtig, past precies bij ons en is gewoonweg briljant.
Dit alles heeft ze gedaan zonder dat ze ooit in het huis is geweest.

Wobke, het was een feest om met je samen te werken! Je bent creatief, weet goed wensen te vertalen naar oplossingen, je bent uitgesproken (wat erg fijn is als je het zelf even niet weet) en bent gezellig om mee samen te werken. We hebben er van genoten en kunnen niet anders dan volmondig erkennen dat ons huis een thuis is dankzij jou!


Familie van Dijkhuizen, interieurontwerp, begeleiding & styling vrijstaande woning

Ruim 2 jaar geleden kregen wij de mogelijkheid onze droom te realiseren, een eigen huis bouwen. Via via kwamen wij bij jou terecht. Je hebt ons vanaf het begin begeleid, met veel creativiteit, professionaliteit en ook gezelligheid (niet geheel onbelangrijk). Je hebt goed geluisterd naar onze wensen ons aan de hand genomen om samen tot het gewenste resultaat te komen. Niet alleen wat betreft design, maar zeker ook qua interieurarchitectuur! Wat een leuke ideeën heb je aangedragen, soms uit onze comfort zone, maar inmiddels had je ons vertrouwen totaal gewonnen en vonden wij het al snel een goed idee! Je bent duidelijk in wat je voor ogen hebt, dat vonden wij erg prettig! Wobke wat is het fantastisch geworden, alles klopt, je hebt van een huis, ons thuis gemaakt. We genieten er iedere dag volop van!

Voor degene die twijfelt aan een interieurontwerper, twijfel niet! Het levert niet alleen een fantastisch resultaat op, door goede tips van Wobke zijn wij op bepaalde punten voordeliger uitgekomen (denk aan keuken en badkamer). Ze werkt met gerenommeerde bedrijven met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Zelf kom je natuurlijk een heel eind, maar Wobke maakt echt het verschil met haar inzicht, creativiteit, ideeën en netwerk. Wij zouden het zo weer doen!


Familie van Merrienboer, interieurontwerp appartement

Toen wij het plan hadden een nieuwbouw appartement te kopen hebben we meteen contact opgenomen met Wobke. Zij heeft ons 10 jaar geleden, bij een verbouwing van ons huidige huis, heel goed geadviseerd, dus ze weet precies wat onze stijl is. Ze was heel enthousiast toen we haar belden om te vragen om opnieuw een interieur- en stijladvies te maken voor ons nieuwe appartement. Na een eerste afspraak was al snel duidelijk hoe ze het aan zou pakken.

Onze wens ging vooral uit naar een grotere keuken en veel kastruimte. Wobke’s reactie was, geen probleem, ik ben goed in kasten. Wat heeft ze dat goed opgelost, hier waren we zelf nooit op gekomen! We hebben een slaapkamer opgeofferd voor de keuken, waardoor ze een hele praktische oplossing heeft gecreëerd. Het 3D plan van Wobke geeft heel goed de sfeer weer zoals het gaat worden. We zijn heel blij met het ontwerp en kunnen niet wachten totdat we het eindresultaat kunnen bekijken. We hebben er alle vertrouwen in!


Marieke en Gert-Jan Bredewold, interieurontwerp verbouwing vrijstaande woning en uitvoering

Je hebt ons geholpen om ons droomhuis te realiseren. Op papier dan wel… Maar we zijn super blij met het ontwerp. Je hebt iets unieks bedacht voor de indeling van ons huis. Je neemt al onze wensen mee, en draagt daarnaast andere ideeën aan. Je denkt aan alle details. Je hebt keer op keer het ontwerp aangepast, omdat je alleen voor het beste resultaat gaat. Je bent gedreven en passievol. Het was een fijne en intensieve samenwerking. Bedankt voor dit alles.


Dagmar, flexibel advies en uitvoering bestaande woning

Ik wist niet waar niet waar ik moest beginnen met mijn verbouwing van mijn keuken en het opnieuw inrichten van mijn huis.

Wobke kwam bij mij thuis, wat ik heel fijn vond, zodat ze ook echt een beeld had van mijn huis en de sfeer kon proeven. En het was echt ongelooflijk met wat voor geweldige ideeën ze kwam. In een mum van tijd zag mijn hele huis er anders uit met ideeën waar ikzelf nooit op was gekomen. En ze werkte vervolgens al haar ideeën en ontwerpen uit in digitale beelden, waardoor ik er ook echt een realistisch beeld kreeg hoe het eruit zou zien. Mijn woonkamer veranderde in eenheid en rust die ik altijd al zocht en mijn keuken zag ik voor mijn eigen ogen veranderen in een droomkeuken. Wat zo fijn was, is dat Wobke vanuit haar expertise je helpt met knopen doorhakken die ikzelf niet goed durfde door te hakken of waar ik maar niet uit kwam. En je hebt mij zo ontlast door je prachtige ontwerpen en tekeningen via jouw netwerk te laten uitvoeren, waardoor het ook echt zo geworden is als het ontwerp.


Gert en Maartje Koelewijn, interieurontwerp begane grond inclusief aanbouw & tuin

Wauw zeg.... wat een super service Wobke!! Wat ben ik enorm blij dat ik naar m'n gevoel heb geluisterd en voor jou heb gekozen om ons te helpen bij deze mega klus. Uit alles is jouw deskundigheid gebleken, het is leuk en makkelijk schakelen met je en dat je dan als kers op de taart ook nog eens tot in detail kleurnumners, tips voor meubelen en verkooppunten meestuurt.... echt ontzettend gaaf!

Het ontwerp en de eindpresentatie zijn super tof geworden!! En zo mooi en realistisch weergegeven in je presentaties!! Dat scheelt ons straks zeeën van tijd in het nemen van beslissingen en het maken van de juiste keuzes. We kunnen heel gericht op zoek gaan nu. Dus: DANK voor alles! En we spreken elkaar nog!

Enthousiaste groet, Maartje & Gert


Familie Moens, indelingsplan bestaande woning met aanbouw

Nogmaals super bedankt dat je ons ertussen wilde plannen, ondanks dat je behoorlijk vol zat. Wat een fijne samenwerking! Ons huis wat moeilijk in te delen is, én waar wij uren en uren over nagedacht hadden, heb jij in een tijd van drie uurtjes een complete herindeling gegeven! We waren op zoek naar iemand die ons op weg kon helpen, geen compleet plan waar meerdere weken aan gewerkt wordt, maar meer een opzet waar wij verder mee konden. En dat is zeer goed gelukt! Al bellend zijn we na een paar uur tot een meer dan geslaagde indeling gekomen, waar wij zelf verder aan gaan puzzelen om het tot een compleet plaatje te brengen. Dankjewel daarvoor!


Gerdine en Martijn Kabbes, interieurontwerp en styling nieuwbouwwoning

Ons nieuwbouwhuis wilden we een lichte, natuurlijke, strakke en toch warme inrichting geven. De stijl van Wobke sprak ons heel erg aan. Ons wensenlijstje met een open haard, lichte houten vloer, grote leefkeuken met kookeiland, stalen deuren en veel gevoel voor ruimte heeft ze perfect vertaald in haar ontwerp. Waar we ook veel profijt van hebben, is haar lichtplan. Nu we er wonen, merken we dat alles gewoon klopt. De styling met alle accessoires, stoffen en materialen maakt ons huis helemaal af. Het enthousiasme van Wobke tijdens het hele traject werkt aanstekelijk. Ze staat garant voor perfectie en details. We zijn enorm blij en trots op het geweldige eindresultaat en de expertise van Wobke!


Leon en Marij, interieurontwerp, begeleiding & styling verbouwing bestaande woning

Wobke heeft onze verbouwing met veel enthousiasme aangepakt. Ze heeft naar aanleiding van onze wensen en haar ideeën een prachtig ontwerp gemaakt en omgezet in een sfeervolle 3d visualisatie. Met dit ontwerp en haar contacten hebben we goed kunnen doorpakken om tot een schitterend resultaat te komen. Wat een fijne plek is het geworden! Een huis waar we trots op zijn en hopelijk nog lang van mogen genieten. Betrokken, verfrissend, creatief, oplossingsgericht en gezellig zijn woorden die Wobke goed omschrijven. Wobke, je bent top! Bedankt voor alles


Châtal en Aart Willem de Wolf, interieurontwerp, advies en begeleiding

Wij hebben de hulp van Wobke ingeroepen bij de inrichting van ons huis. Een aantal jaren geleden heeft zij ons geadviseerd over de bovenverdiepingen en heeft o.a. onze slaapkamer een geweldige metamorfose ondergaan. Onlangs was het de beurt aan onze woonkamer. Wobke heeft na inventarisatie van onze wensen een interieuradvies gemaakt en heeft opnieuw onze verwachtingen overtroffen. Hier hield haar service echter niet op; ze maakte voor ons ook een persoonlijke shoplist, wees ons op meubelen en winkels en liet een prachtige op-maat-kast ontwerpen. Het eindresultaat is echt geweldig en past perfect bij ons; we genieten hier dagelijks van!


Hannah en Dennis, interieurontwerp nieuwbouwwoning vrije kavel

Voor onze nieuwbouwwoning hadden we de vrijheid om de gehele benedenverdieping naar eigen wens in te delen. Na zelf een aantal avonden te puzzelen kwamen we tot de conclusie dat we er niet alleen uit kwamen er was zoveel mogelijk! Op de verjaardag van een vriendin in gesprek gekomen met een dame die enthousiast vertelde over haar samenwerking met Wobke. Thuis de website bekeken en telefonisch contact opgenomen. Tijdens het eerste gesprek werden wij gelijk enthousiast over de manier van praten, denken van Wobke, ze is erg toegankelijk en kan zich goed inleven in de dilemma’s en keuzes die gemaakt moeten worden.

Tijdens het ideeën uitwisselen en de ontwerpfase veel telefonisch contact gehouden met enerzijds Wobke en anderzijds de architect over de bouwtechnische mogelijkheden. Dat werkte erg prettig. De indeling die Wobke heeft bedacht waren wij nooit op gekomen, Wobke luistert echt naar je wensen en stelt continue kritische vragen en checkt of ze op de goede weg zit. Het huis wordt nu gebouwd, we zijn dus nu volop bezig met het uitzoeken van materialen voor de binnenzijde wat geheel voortkomt uit het ontwerp dat Wobke heeft gemaakt. De 3-d impressies maken het erg inzichtelijk hoe de ruimte gaat worden en hoe ruim de doorloop wordt enz.

Kortom we zijn enthousiast over Wobke en haar manier van werken!


Bas en Ilse, interieurontwerp nieuwbouwwoning

Via sociale media kenden we Wobke en waren we geïnspireerd door haar stijl en creativiteit. Dat we een nieuw huis kochten en dat wobke daarin mee ging denken en adviseren was fantastisch! Zelf hadden we het één en ander bedacht maar twijfelden of durfden bepaalde keuzes niet te maken. Wobke heeft met haar inzicht en expertise ons geholpen deze stappen wel te zetten . En vanuit haar creativiteit verassende elementen toegevoegd. Ze ging vooral ook uit van onze wensen, ideeën en gezinssituatie, zodat ons huis een leefhuis wordt die bij ons past. Wobke heeft ons ook in contact gebracht met bedrijven die goede kwaliteit leveren maar ook waar de samenwerking prettig mee verloopt.

Het is een uitgave maar voor ons meer dan van toegevoegde waarde. Wobke geeft de mogelijkheid om zelf te bepalen tot hoever zij betrokken is en daardoor kunnen ook financieel keuzes gemaakt worden. Wij hebben gekozen voor een plan en vervolgens zelf verder vorm gegeven aan styling etc. Binnenkort komt wobke onze huis bekijken en we zijn heel benieuwd wat zij van het resultaat vindt :)

Wobke ontzettend bedankt voor je creativiteit / advies en de fijne samenwerking! Tot gauw!


Familie Ubink, interieurontwerp en begeleiding nieuwbouwwoning vrije kavel

Wat zijn wij blij dat wij Wobke haar hulp hebben ingeschakeld toen wij er zelf niet meer uit kwamen bij de indeling van onze nieuwbouw woning! Het leverde een zeer praktische, maar absoluut geen standaard, indeling op, helemaal naar onze wens. Erg blij met het mooie eindresultaat.


Frans en Petra Gorter, interieurontwerp jaren 30 woning begeleiding & styling

Bij de verbouwing van onze woonkamer en hal hebben wij Wobke gevraagd om mee te denken over meer structuur en lichtheid in ons huis. Wobke heeft een geheel nieuwe slimme indeling ontworpen, waardoor wij nu een open haard hebben, een praktisch hal en veel meer ruimte in ons huis. Wobke heeft ook geholpen met stylen van onze woonkamer, waardoor wij nog meer rust en plezier ervaren in onze woning. Wij hebben heel prettig met Wobke samengewerkt en zullen haar als wij ooit gaan verhuizen weer vragen! Zij pakt door op de juiste momenten, luistert goed naar alle wensen en heeft veel tips.


Paul en Dionne, interieurontwerp nieuwbouwhuis begane grond

Wobke heeft ons afgelopen periode uitstekend geholpen bij de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Na een plezierige intake in ons oude huis heeft ze onze wensen en ideeën omgezet in een persoonlijk woonadvies. We waren onder de indruk hoe ze een lastige (U-vormige) ruimte met een lange rechte wand toch in de balans kon indelen. Het resultaat matchte volledig met ideeën over ons droomhuis maar ook rekening houdend met ons budget. Compleet met interieurplan, verlichtingsplan en een gedetailleerd overzicht van passende producten en prijzen.

Naast het advies heeft ze ons tevens intensief begeleid om samen met de interieurbouwer de (haard-, en tv-)meubels en keuken vorm te geven. Haar ervaring, creativiteit en scherp oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat we de juiste keuzes konden maken.

Inmiddels wonen we alweer ruim een half jaar met veel plezier in ons droomhuis. We zijn Wobke nog steeds zeer dankbaar voor de persoonlijke betrokkenheid bij de realisatie daarvan en hebben tevens een plan hoe we het huis in de komende jaren kunnen doorontwikkelen.

l heel tevreden maar dat gevoel werd niet doorgetrokken naar de ‘voorkamer’. Door een aantal accessoires toe te voegen aan ons interieur en zo meer sfeer te creëren is dit gelukt. Ons huis straalt nu balans, rust en gezelligheid uit. Hierbij heeft Wobke goed rekening gehouden met onze wensen en stijl.

Naast onze benedenverdieping heeft Wobke ons ook geholpen met de kinderkamers. Hier hebben haar geweldige ideeën tot twee originele en gezellige kinderkamers geleid waar ook onze kinderen erg blij mee zijn. De kinderkamers zijn vrolijk, passend bij een jongen en een meisje in een stijl waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen.

Wij kijken terug op en uit naar een fijne samenwerking!


Nicole en Ralf Maas, flexibel advies jaren 30 woning

Wobke heeft ons geholpen ons huis meer in balans te krijgen. Met de ‘achterkant’ waren we al heel tevreden maar dat gevoel werd niet doorgetrokken naar de ‘voorkamer’. Door een aantal accessoires toe te voegen aan ons interieur en zo meer sfeer te creëren is dit gelukt. Ons huis straalt nu balans, rust en gezelligheid uit. Hierbij heeft Wobke goed rekening gehouden met onze wensen en stijl.

Naast onze benedenverdieping heeft Wobke ons ook geholpen met de kinderkamers. Hier hebben haar geweldige ideeën tot twee originele en gezellige kinderkamers geleid waar ook onze kinderen erg blij mee zijn. De kinderkamers zijn vrolijk, passend bij een jongen en een meisje in een stijl waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen.

Wij kijken terug op en uit naar een fijne samenwerking!


Familie Godeke, interieurontwerp begane grond bestaande woning

Wobke heeft ons enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Zelf heb je vaak veel ideeën, maar om te bedenken of het ook in de praktijk goed uitwerkt is een goede interieurarchitect onmisbaar. Wobke geeft duidelijk aan wat wel en wat niet mogelijk is, brengt nieuwe creatieve ideeën in en geeft goede en bruikbare interieurtips. Dankzij Wobke is onze wat standaard 'nieuwbouw' woning een stijlvol en origineel thuis geworden!


Janko en Gonny Gorter, verbouwing en styling jaren '30 woning

We hadden Wobke op Instagram ontdekt. Haar stijl sprak ons meteen aan. Licht, mooie combinaties van hout en wit, koopjes en merkmeubelen. Na tekenen van de koopovereenkomst hebben we in samenwerking met Wobke een plan gemaakt, voor badkamer, gietvloeren en interieur. De badkamer wilden we volledig vernieuwen, en dus waren er veel keuzes te maken. Daar heeft ze ons super mee geholpen, heel praktisch en oog voor prijs- kwaliteit. Dankzij Wobke heeft de badkamer een prachtige look gekregen, niet waar badkamerzaken mee waren gekomen. Goed advies was ook om de basis goed te hebben, en dus bv het binnenschilderwerk wel goed en volledig te laten doen. Achteraf heel blij mee; dat doe je later niet zo snel meer.

Via haar kwamen we overigens ook bij juiste partijen voor gietvloer en interieurbouw. Bij de keuzes over kleur en vormgeving weer regelmatig met haar geschakeld, super fijn. Ook heeft Wobke het ontwerp van de nieuwe houtkachel met ombouw nog op tijd kunnen bijsturen. Al met al is Wobke een superleuke dame om mee samen te werken, fijn in de communicatie, en het eindresultaat mag er ook wezen. Dank!


Quino en Carolien Sandifort, interieurontwerp begane grond, nieuw te bouwen woning vrije kavel

Wij gaan zelf een huis bouwen en hadden het ontwerp al helemaal klaar. Toch waren we niet helemaal zeker over de indeling van de begane grond. Wobke heeft ons geholpen om anders te gaan kijken naar de indeling. Ze heeft alle mogelijkheden aangegeven. Het resultaat is dat de indeling helemaal gewijzigd gaat worden en we zijn er heel erg blij mee! Wobke communiceert open, eerlijk en reageert heel snel. Dit hebben wij als heel prettig ervaren!


Bart en Marloes Munsterhuis, interieurontwerp begane grond nieuwbouwwoning

We hebben recent een nieuw te bouwen huis gekocht in Muiden waarbij verschillende indelingen mogelijk zijn op de begane grond. Met een plattegrond, liniaal en potlood probeerden we zelf verschillende indelingen te tekenen; maar we kwamen er echt niet uit! Dus op zoek naar een interieurdesigner om ons te helpen met de indeling van de begane grond.

In die zoektocht bekeken we veel filmpjes, pinterest en instagram accounts. Via de VT wonen site kwamen we uiteindelijk bij Wobke terecht. Haar totaal plaatje sprak ons erg aan, ze adviseert zowel op het gebied van indeling als inrichting. Wat ons nog het meest aansprak was het beeldmateriaal van haar gerealiseerde projecten; zo willen wij ook wonen!

Wobke is gelijk voor ons aan de slag gegaan. Doordat ze in de intake de juiste vragen stelt en ze ons vroeg om haar sfeerbeelden toe te sturen, zat ze gelijk in de goede denkrichting. Tussendoor schakelde ze snel, vaak en goed met ons, dat vonden we heel prettig.
Binnen no time had ze een aantal ontwerpen af.. Moeilijk kiezen dat het was! Na weer 2 goede gesprekken met haar waren we eruit, de optie die we gekozen hebben is prachtig! Ze heeft ons in contact gebracht met haar vaste interieurbouwer om onze wensen te realiseren, met hem gaan we nu een samenwerking aan. Ook daar is Wobke aan de achterkant bij betrokken.

Ze is duidelijk een vakvrouw en voert op een hele prettige en duidelijke manier de regie. Waarbij ze ons laat beslissen over de mogelijkheden. Met een eerlijk verhaal en alle voors/tegens telkens op een rij. Dat geeft heel veel veel vertrouwen.
Helaas gaan we er pas over ruim een jaar wonen, we kunnen niet wachten..!


Martijn en Susanne Bouma,  indeling van de begane grond.

De ruimte is groot maar niet heel eenvoudig in te delen. Hoe zou de ruimte het beste tot z'n recht komen? We wilden er echt iets moois van maken. Met deze vragen kwamen wij bij Wobke uit. Zij is ermee aan de slag gegaan en heeft een heel verfrissend en verrassend ontwerp gemaakt. Hierin kwamen de door ons vooraf doorgegeven wensen goed terug maar heeft zij ook veel eigen ideeën toegevoegd. Het is hierdoor een heel modern, niet-standaard geheel geworden waarin alles tot in de puntjes klopt. Ook het mondelinge advies hielp erg om onze vragen mbt de kleuren, stoffen en meubels duidelijk te krijgen. De 3D beelden gaven ons een goed beeld van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Het ontwerp is prachtig geworden!


Victor en Ingrid Küppers, mondeling interieuradvies woonkamer en keuken

Wij twijfelden of we moesten verhuizen of verbouwen. Het is het laatste geworden en Wobke heeft ons hierbij nog extra inspiratie gegeven. En vooral door op een andere manier naar onze eigen woning te kijken. Hoe kun je het nog meer indelen, wat doet een uitbouw met de woning, hoe kun je de keuken het beste inrichten? etc. Wobke kwam met goede ideeën en had ook materialen mee die bij onze woonstijl passen. Zo werd alles nog concreter. We hebben een fijn gesprek gehad en gaan volgende week met de verbouwing beginnen. We hebben er zin in!


Hylcko en Myrna van Dongen, mondelinge interieuradvies woonkamer, eetkamer en serre

Wij speelden al een tijdje met allerlei plannen voor ons huis en via vrienden van ons kwamen we op de site van Wobke terecht. Haar stijl sprak ons direct aan. Tijdens de eerste afspraak hebben we besproken wat we wel en niet wilden en wat ons budget ongeveer was. Wobke vroeg goed door en was ook heel duidelijk over de (on-)mogelijkheden. Vervolgens heeft ze een moodboard gemaakt waar we heel blij mee waren: we zijn doorgaans best in staat om een mooie bank of een mooie stoel te kiezen, maar Wobke maakt er een geheel van. Ook geeft ze praktische tips en legt ze goed uit wat ze bedoelt. Qua kleur en stijl past alles nu perfect bij elkaar en bij ons. Onze woonkamer heeft een metamorphose ondergaan waar we heel blij mee zijn, elke dag weer!


Wouter & Jetske ten Caat, mondeling interieuradvies bestaande en nieuw te bouwen woning.

Een aantal jaren geleden hebben we voor het eerst contact gezocht met Wobke. We vonden al een tijdje dat onze woonkamer niet gezellig genoeg was en we wisten eigenlijk niet goed hoe we dat moesten verbeteren. Wobke heeft ons mondeling advies gegeven en voor ons werkte dat perfect. Na een paar uurtjes brainstormen hadden wij voldoende tips om zelf aan de slag te gaan. Ze heeft veel gevoel voor kleuren, lijnen en afmetingen en kwam met originele ideeën om van ons huis echt een gezellig thuis te maken. We waren erg tevreden over het eindresultaat en hebben veel complimenten over onze inrichting gekregen. Toen mijn ouders aan een nieuwe inrichting toe waren, heeft ze hen ook perfect geholpen en onlangs hebben we weer contact gezocht om over de indeling van ons nog te bouwen huis mee te denken. Het contact verloopt altijd in een prettige sfeer en door de adviezen van Wobke hebben we goed voor ogen wat mooi in ons huis past. Dat maakt het kopen van een nieuwe inrichting een stuk makkelijker!


Familie van Schie, interieurontwerp begane grond

Voor, tijdens en na onze verhuizing hebben wij heel prettig met Wobke samengewerkt om ons ideale plekje te realiseren. Wobke heeft een fantastische stijl, oog voor detail en tegelijk overzicht. Wobke kwam met een fijne interieurbouwer waar Wobke veel ervaring mee heeft en fantastische product ideeën. Ook dingen die ik in eerste instantie zelf nooit gekozen zou hebben, maar die geweldig uitpakken in het complete plaatje. Als je zoekt naar korte lijnen en iemand met passie, ben je bij Wobke helemaal aan het juiste adres!


Familie Tomassen, interieurontwerp begane grond

Bij de verbouwing van ons huis hebben we de hulp van Wobke gevraagd. Wobke heeft een plan gemaakt dat aan al onze woonwensen voldeed. Het uiteindelijke resultaat is een huis waar de balans super is en waar iedereen die binnenkomt verbaasd is. De samenwerking was heel prettig, snel en kundig! Ik raad haar iedereen aan om eens mee te komen kijken en te adviseren!


Familie Teunissen, interieurontwerp begane grond en badkamer

We zijn super blij dat we de hulp en expertise van Wobke hebben ingeschakeld. Voor onze nieuwbouwwoning heeft Wobke een hele indeling ontworpen met op maat gemaakte meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer, deze indeling hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Ons huis voelt als een thuis, elke dag genieten we onze bijzondere woning (die we nergens anders zo aantreffen). De reacties van mensen waren zo ontzettend positief, dat 6 bekenden ook hulp van Wobke hebben gevraagd en net zo blij waren als wij. Mochten we ooit verhuizen dan is Wobke een van de eersten die we bellen.


Familie de Man, interieuradvies begane grond en 1e verdieping en begeleiding

Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een interieurstylist die ons kon adviseren qua indeling woonkamer, lichtpunten etc. Via internet uitgekomen bij twee mogelijke stylisten en uiteindelijk na twee gesprekken gekozen voor studio ww. Er was tijdens het eerste gesprek meteen een klik met Wobke.

Wat begon met alleen een advies over indeling, lichtpunten etc. heeft uiteindelijk geleid tot een volledige begeleiding in keuze keuken, inrichting woonkamer en afstyling. We hebben de samenwerking met Wobke als erg prettig ervaren en Wobke voelde onze smaak perfect aan. Aan een woord had Wobke al genoeg.

Inmiddels wonen wij met heel veel plezier in ons droomhuis, met dank aan Wobke, studio ww.